I N N O V A

O nama

Innova Service donosi inovacije u industriji autopraonica, skladišnih jedinica i mezzanin konstrukcija na temelju iskustva od 2003. godine

Sve je počelo kao ambiciozna ideja, ali se ta ideja vrlo brzo pretvorila u nešto posebno i nastavlja se razvijati u više od 20 zemalja svijeta. Innova Service je danas poznato ime u navedenim industrijama zbog svoje profesionalnosti i snalažljivosti, što je i osnovni razlog za što su najveće tvrtke u tim poljima danas u partnerskom odnosu s Innovom.

VIŠE O NAMA
About innova


S oduševljenjem javljamo da je Innova Service d.o.o., dobitnik priznanja „Zlatna kuna“ za najuspješnije trgovačko društvo Zagrebačke Županije u 2021. godini u kategoriji malih trgovačkih društava do 50 zaposlenih.

Ovo je za nas velika čast i iznimno smo ponosni na naporan rad i predanost našeg tima koji je ovo omogućio. Ova nagrada je i dokaz povjerenja koje nam ukazujete kao pružatelju usluga i želimo vam zahvaliti što vjerujete u nas!

Ova nagrada mnogo znači i za našu budućnost te je još veća motivacija da nastavimo s inovacijama, nastavimo raditi prema našim ciljevima i pružamo odličnu uslugu svaki dan.

Certifikati

ISO 9001

ISO 9001

ISO 14001

ISO 14001

ISO 9001

ISO 45001

SCCᵖ

SCCᵖ

KONTAKTIRAJTE NAS
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Innova Service i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.