I N N O V A

O nama

Innova Service donosi bringing inovacije u industriji autopraonica, skladišnih jedinica i mezzanin konstrukcija na temelju iskustva od 2003. godine

Sve je počelo kao ambiciozna ideja, ali se ta ideja vrlo brzo pretvorila u nešto posebno i nastavlja se razvijati u više od 20 zemalja svijeta. Innova Service je danas poznato ime u navedenim industrijama zbog svoje profesionalnosti i snalažljivosti, što je i osnovni razlog za što su najveće tvrtke u tim poljima danas u partnerskom odnosu s Innovom.

VIŠE O NAMA
About innova


S oduševljenjem javljamo da je Innova Service d.o.o., dobitnik priznanja „Zlatna kuna“ za najuspješnije trgovačko društvo Zagrebačke Županije u 2021. godini u kategoriji malih trgovačkih društava do 50 zaposlenih.

Ovo je za nas velika čast i iznimno smo ponosni na naporan rad i predanost našeg tima koji je ovo omogućio. Ova nagrada je i dokaz povjerenja koje nam ukazujete kao pružatelju usluga i želimo vam zahvaliti što vjerujete u nas!

Ova nagrada mnogo znači i za našu budućnost te je još veća motivacija da nastavimo s inovacijama, nastavimo raditi prema našim ciljevima i pružamo odličnu uslugu svaki dan.

KONTAKTIRAJTE NAS
Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Innova Service i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.